Vattenpalats igen!

Inte utan att den här morsan är lite trött efter en timmes träning och sen plaskandes i vatten med sambo och son! 😖😃

Så när sen sambon traskade iväg till Patric och Therese och Neo fick leka med Eddie, så lade sig den här morsan raklång i soffan och slötittade på teven resten av kvällen! Puh! 

Mkt planerande har det annars varit idag! Jag och min älskade vän Camilla, planerar en Lindonweekend till våren (jippiiiii!!) och så blev det lite planering kring den årliga julfesten som i år sker hos kära Bea med vänner. Det blir mat, efterrätt, glögg osv osv och lekar bla julklappsleken och säkert en massa godis!! Våra barn hänger också med så det kommer nog kännas som julafton! Ha ha!

Vi var också på Liseberg i lördags och det var som alltid jätte mysigt! Neo fick åka sin kära Hissingen och Rabalder och därmed var lyckan total för honom! 😃 En hel del julgodis fick vi med oss hem också! 😊

Bakade vaniljbullar härom dagen. Inte särskilt adventstypiskt kanske men gott var det. Jag och Neo cyklade iaf efter fotbollen in till stan igår och handlade lussebullar så lite adventsmys blev det allt ändå! 😃 Och inte gjorde det ont när han öppnade legos kalender i morse och hittade leksaker! Ha ha!

Nu ska här sovas!
Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0