Julen har börjat!!


Aslan blev lite julfin till Lucia! 💗 😀


Ett snabbt ihopsnickrat bygge av mor och son! 😀


Min käre sambo överraskade sin familj med Julbord på Nordens Ark!!! Detta var bland det bästa jag varit med om!! Kvällen började i restaurangen vid entrén. Vi blev bjudna på glögg och pepparkakor med grönmögelost. Sen fick vi en guidad tur genom parken och fick se djuren i en helt annan action än man får dagtid!! Till exempel stod vi och hade bara en glasruta mellan oss och en ENORM gammal sibirisk (amur) tigerhanne!!! Man får stor respekt för naturen i en sådan situation!! 


Vi blev överraskade av en grupp tärnor som sjöng julmusik längs vägen!! Sååå vackert!! 💗 

Efter den guidade turen, stannade vi i Varghuset och möttes av en buffé jag aldrig tidigare varit med om!!! Utöver en "vanlig" julmeny där absolut INGET saknades, så fick man råsjurssadel, hjort, anka i apelsinsås, mängder av olika ovanliga inlagda sillar, som ex blåbärssill och granatäpplesill. Fröknäcken, olika bröd, ostar, etc etc etc... Man fick ris a la Malta och äggost till efterätt. Sen fanns det ett bord fyllt av tryffel, kolor, fudge, mintkakor, rocky road, choklad, marsch mallows osv osv osv!!! 

Vi satt på fårskinnsfällar och utanför Varghuset serverade man vargarna tilltugg så att vi kunde se dem samtidigt! Neo for som en skottspole för att se dem på nära håll! Skratt! 

Kort sagt en UNDERBAR upplevelse!!! 

💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 💗 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0