Vilken vecka!

Oj oj oj! Kan nog sammanfatta denna veckas början. 

Neo ramlade och slog huvudet i isen på hockeyn under träningen i söndags. Allt verkade vara okej och han tränade vidare...  morgonen därpå däremot, vaknade han med huvudvärk och illamående. Det kändes inte bra i magen heller. 

Efter en förmiddag med illamående som bara verkade bli värre och värre, ringde jag sjukvårdsupplysningen för att få veta vad jag skulle göra. 

Resultatet blev en snabb färd till Akuten på NÄL eftersom man befarade hjärnskakning. Under färden började han kräkas våldsamt och ungefär hela baksätet, hans barnstol plus golv behövde sen saneras! 

På sjukhuset blev han ordentligt undersökt och efter flera timmars väntan så fick vi klart för oss att det "bara" var en infektion! Stackars barn!!! Stick i fingret fick han också...När han mådde riktigt illa!!! Så fruktansvärt hjälplös man känner sig då som förälder! 


Som tur var så mådde han bättre redan under kvällen och fick i sig bra med vätska! 💗 

Dagen efter fyllde han år! Hans reaktion på frukost på sängen samt alla paket, gav oss en ganska bra hänt om att han mådde betydligt bättre! 😂💗 

På kvällen kom farmor, faster och farbror på besök. Det stora kalaset för kompisarna blir nu på lördag på Teddys Lekland. Han och bästisen ska ha gemensamt kalas eftersom de fyller år nästan samtidigt.Det hoppas och tror vi kommer bli en hit! ALLA utom EN kommer nämligen! 😀 

 
En väldigt uppskattad tårta. Dajmtårta! 💗 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0