Hockeykillen! 😂❤

Idag var en sådan där dag då Neo briljerade på sitt sätt. Han gjorde ett mål, sköt två på mål och passade så ett mål blev skjutet av en annan spelare i samma lag. Jag vet så väl att jag lättast ger honom självkänsla genom att inte framhäva prestation som morot allt för mycket. Men det är svårt att inte projicera min egen dåliga självkänsla på honom. Herre Gud vad svårt! 


Och SOM han äter nu för tiden!! Förmodligen en kombination av en tillväxtpuckel eller vad man nu kallar det - samt hård träning! 4 (!!!) smörgåsar fick han i sig i skolan innan jag hämtade honom. 

Jag tycker ändå att barnen blir pushade på ett lekfullt sätt. Ledarna är duktiga på att trycka på att det i första hand ska vara roligt. Ändå är de engagerade och glada så fort det går bra och barnen börjar spela mer riktig hockey med mycket passningar och stort intresse. (Eller hur man nu ska förklara det) 

Nästa helg är årets största match - och den första "riktiga"! Billys cup i Lidköping! Första matchen spelas redan halv åtta (!!!!) så vi kommer vara tvungna att åka från Vänersborgs arena runt 6, gissar jag på!! 

Kul ska det i alla fall bli och Neo är riktigt motiverad! 😜❤Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0