Mr Christian Bale


Dark knight rises!

Ja det må vara många år sen jag fick svar på mitt kärleksbrev till Christian Bale (när jag var 14 år skickade jag det), men karln kan fortfarande skådespela! Filmen Dark knight rises, var fantastisk! Mycket bättre än de två tidigare i triologin och allt vävdes samman på ett synnerligen bra sätt! Jisses vilken bra film! Sen skadar det ju inte att Christian fortsätter se så attans bra ut! :) Filmen var väl värd att se så spring och köp biljetter!!! ;)


Skara sommarland och konsten att ta det lugnt!

Nog har vi hittat på saker alltid! Vi for till Skara sommarland härom dagen och det var populärt i familjen vill jag lova! Neo for med skräckblandad förtjusning ner för rutchbanorna för barn medan Jonas och David koncentrerade sig på de större rutchbanorna. (när Jonas inte for med Neo alltså) Själv provade jag en riktigt härlig vuxenrutchbana också. Modigt av rädda mig som både är rädd för vatten OCH höjder! :D Annars har vi tränat på gymmet, varit på lekparker, haft besök, varit på besök, och igår började Jonas tvätta huset och göra det redo för målning. "Vi" måste ju måla hela huset, ve och fasa! Men han är nogrann, snabb och metodisk och det blir oftast riktigt bra när han tar itu med sådana saker, min käre karl. Det negativa nu då... Liiite negativt iaf. Jag har insett att jag börjat få rejält svårt för att ta det lugnt. Jag har insett det IOM att tålamodet tryter allt oftare, jag blir rejält arg för småsaker när jag är stressad och kan komma på mig själv med att tappa bort mig själv. Inte så att jag skadar någon mentalt eller fysiskt, men jag känner att det är på gränsen att jag inte kan kontrollera mig - tappar bort mig själv, och då är det ju som bekant dags att börja dra i handbromsen. En trotsig 2,5-åring (inte sååå trotsig) och en hund som inte lyssnar, när han likt en ångvält far fram och i värsta fall puttar omkull Neo eller någon annan, kaan vara sådana bidragande orsaker men jag vet att det här semestrandet dessvärre inte bidragit med så mycket mer lugn än vanligt. Behöver verkligen ta hand om mig själv bättre!! Imorgon ska jag iaf försöka ta det lugnt - öh... efter att jag tränat då. ;) Hej så länge!


Mycket tänkvärt!


Kalasfina pojkar!


Neo leker "farlig tiger"


Tårtan


BIM-mätning och kalas

Vad härligt det är med semester ändå! :) Kalaset blev över förväntan, alla kom med gott humör och for hem med påtvingade doggybags eftersom jag och Jonas inte vill ha något som lockar oss ut ur vår nya fina nyttiga trend! Hi hi! Apropå nyttig trend - nu har vi båda varit på Bia-mätning igen. (mätning av muskel-fett-vätske-sammansättning i kroppen) Själv hade jag ökat 1,6 kg i muskelmassa så nu ligger jag på noooormaaalnivå när det gäller muskelmassa ha ha! Vilket iofs förvånar mig lite eftersom jag brukar uppfattas som relativt stark. Jonas däremot, har ungefär dubbelt så mycket muskler - långt mer än över normalt - för en MAN!! Så vår coach sa att han skulle kunna koncentrera sig på att bara gå ner i vikt utan att träna och ändå behålla normalt med muskler - även om detta så klart inte är att rekommendera. Lyckosten!! Idag köpte jag en ny juicepress, vi köpte lite nyttig mat och har börjat planera om vår kost lite. Själv äter jag nämligen tydligen FÖR LITE(!!!!!) vilket alltså är anledningen till att jag INTE går ner mer i vikt. Min ökning av muskelmassa var väl iofs riktigt bra på så kort tid, sa hon men jag kan gott och väl lägga på mig betydligt mer och då behövs mer protein och mer men bra kolhydrater - och framför allt - fler mål per dag. Ja ja... På min redovisning av resultat står det däremot att man INTE rekommenderar mellanmål (vilket hon gjorde) IOM att det blir svårare att gå ner i fett-vikt då - något jag upptäckte först efter träffen. Att jag klarar såpass mycket tyngd trots min något undervikt vad gäller muskler, motiverade hon med att jag förmodligen har "bond-gruvarbetar-muskler" - dvs sega muskler - kvalitativa kanske man kan säga. Vet inte om jag blev så mycket klokare efter det men det blir nog bra. He he... Nu har vi pressat morötter äpplen och melon, kokat ägg för våra nya mellanmål, ätit osaltade nötter, köpt tonfisk och grönsaker. Ska bli intressant det här!! ;)


Far och son hjälps åt!


Kalasförberedelser!


Semeeeester!

Nu äntligen är den här! Dvs min semester! :D Förvisso måste vi spara nästan alla slantar vi har eftersom hösten kommer vara så osäker ekonomiskt men bara att slippa all press kring jobb (tills man får nästa lönespec iaf), är så läkande som det kan bli!! Har varit i Mellerud på Kanalyran och träffat mina vänner, fyllt år och varit på fin kusinträff i Lysekil. Idag for vi till Lysekil och gick till Havets hus som Neo tyckte var väldigt spännande. :) Vi har planer på att åka till Liseberg någon dag när det är fint väder, kanske även Skara sommarland. Men så har vi också en hund, katt samt egen träning som vi inte vill slarva med nu när både jag och sambon kommit igång med den så bra. Denna vecka ska jag (och Neo) även baka eftersom jag ska ha lite kalas nu på lördag. Med betoning på lite, eftersom jag inte fyller jämnt. (37) Idag råkade vi även ut för en lysande oljelampa - som tur är så hände detta när vi praktiskt nog, nästan var vid Biltema så det blev snabbt åtgärdat. Men det kunde ha slutat illa! Apropå bilar - Jonas har tvättat sin nya fina bil för första gången nu. GISSA om den är ren nu! Ha ha! En bil har sällan varit så välvårdad! Hi hi! Ja ja... :) Imorgon blir det träning samt bakning för hela slanten! :) Det ska bli riktigt kul! Hej så länge!


Nya Klänningen (Czar) på och världens charmtroll bredvid!


Redo för Motionspalatset!


Älskar att "hjälpa mamma" med disken! :)


RSS 2.0