Lugnare vecka

Veckan som gått har mest bestått av strand och bad. Om man bortser från träning, skogspromender och andra sysslor alltså. Vi har även hunnit med en tripp till Uddevalla för att kika på staket. Vi har haft några besök också och igår gick vi på bio. Från att ha varit relativt schemalagada veckor, så är de sista veckorna innan skolstarten relativt osäkra. Jag och Neo ska åka till Borås djurpark med Natasza och hennes son Caspar. Bl.a.
Idag ska vi nog ta det ganska lugnt, jag och Neo. Jonas jobbar nästan hela dagen. Vi ska plocka lite körsbär i vårt körsbärsträd. Grannen ville att vi skulle komma över och plocka persilja som de har i överflöd. Det går ju alltid att frysa in så det är ju jätte bra!
Nu ska min son få lite frukost!
See ya!


Neo visar mamma hur det ska gå till!


Undrar om vi får plommon i år? ;D


"Jag kan inte fatta hur du kunde schamponera min päls matte! Usch vad styggt!"


Min goa kille!


Underbar dag!


Överlycklig!!!


Underbar dag i Hunnebo!


Redo för en dag i Göteborg!


Spanar in dinosaurier!


Universeum!

Idag for vi till Universeum i Göteborg!

Fick dock börja med en lite längre promenad med vovven innan vi kunde komma iväg.

Vilken supertrevlig dag! Det enda som kan ha varit lite jobbigt, var att jag fick sådant vansinnigt blodsockerfall att jag kände mig jätte svag i kroppen och nästan svimfärdig då och då. Jonas hade dessutom fått ont i ryggen och det var så klart inte så roligt för honom! Men det var så mysigt och roligt att det (nästan) inte gjorde något!

När vi skulle till dinosaurie-avdelningen, började vi känna doften av grillat, vilket gjorde att fyra vrålhungriga besökare tog ett avbrott för att äta hamburgare och chips som tillbehör(!). Vi besökte också leksaks-shoppen bredvid och Neo fick ett par dinosaurier i plast och Jonas köpte sig ett (till) pussel. Alla nöjda och glada!

Öht var dagen riktigt mysig! Fick rasta vovve, hämta brev till min far som kommit till fel adress och sen storhandla (veckohandla) mat. Så var jag trött innan så fattar ni kanske hur jag känner mig nu!!

Imorgon blir dagen nästan lika stressig. Varje dag måste ju en hund rastas och jag vill ju även hinna med min träning 3-4 ggr/vecka nu när det går så bra!

Sååå... Imorgon (tidigt), tränar jag! Sen fort hem och promenera med vovven. Sen åker jag, Camilla och Neo till Hunnebo och får förhoppningsvis fara en sväng med morfars stora båt! Lite shopping på bryggan hoppas vi också hinna med! Jeanette ville vi skulle komma till Olearys i Trollhättan senare men vi får se vad vi hinner med! ;)

Späckat schema igen!! Om jag tar på mig mer än jag borde?? Tja... Det som inte dödar.... Eeeeller??


Vilken härlig vecka!

Vi trotsade de kalla vindarna och for till Skara sommarland på Jonas första av totalt två lediga dagar denna vecka. Dvs måndag. Iaf jag och Neo frös nästan hela tiden och jag klurade på hur i all sin dar bi skulle klara klä av oss till bikini och badbyxor om vi frös med kläder på!!

Men nog frös vi hela vägen ner till poolen alltid! I kom vi i alla fall och vi hann testa ganska många roliga saker (fast Neo tyckte mest om att skvätta vatten på sina föräldrar och farbror David!).

Efter en stund tog jag och Neo på oss kläder och åkte roliga karuseller, bilbana, tåg, bil och flygplan etc. Vi hann äta lite tacos och sen åkte vi tufftuff-tåget runt hela parken innan vi avslutade dagen med glass, lite spelande (utan vinst som vanligt) och shopping. Jätte trevligt!!

Av Jonas fick jag en jätte söt nallebjörn i glas med tillhörande text. Bekräftelse behöver man ibland i en relation! Lätt att ta varandra förgivet annars! ;)


En bild med "fin" bakgrund? :D

Jag räknar med att ni som läser bloggen inte är så petiga med de bilder jag lägger ut har, vilken bakgrund och hur fräsch den ser ut. Ha ha!


Matchande klänning och jacka. Hör inte till vanligheterna!


Varför bada på Sommarland när man kan flyga flygplan?? :)


Badat i iskallt vatten!!


De obligatoriska bullarna!


Nutella och banan-rulle


American Chocolate chip peanut cookies och Kolakakor!


Leila Lindholms Pavlova


Glömde igen!

Ja visst ja! Glömde att jag fyllde ju år också! Hade en liten "sammankomst" med familjen och Jonas mor och bror.


Doppar fötterna!


Närkontakt med Järv!! (En djärv Järv! He he)


Nordens Ark

Ja visst glömde jag något! Det roligaste dessutom! Vi var ju på Nordens Ark i veckan som var! Supermysigt!


Utflykt till Nordens Ark :) (glass-dags)


Smaskens! :)


Camilla och jag! :)


På beachen i Mellerud!


Action i vardagen!

Det har varit så mycket action i vardagen så jag har inte riktigt hängt med själv. Vart tog tiden vägen? :)

Ända sen Neo fick sommarlov för en vecka sen, så har vi hunnit med Liseberg, bada årets första dopp i Vänern, åka en tur till Mellerud och träffa mammas kompis, fika med en annan av mammas kompisar i Skräcklan, och kusinträff igår! Med risk för att totalt ha glömt något.

Ja visst ja! Sen var det ju kanalyra i Mellerud med vännerna. Supertrevligt!
Det jag gillar med mina vänner är att man kan få vara lite barnslig, kläcka ur sig lite pinsamma kommentarer och bara vara sig själv. En underbar känsla som man kan ha långt ifrån med alla!

Igår fick jag också reda på att jag kommit in på Ekonomprpgrammet i Trollhättan. Jätte roligt så klart! Men samtidigt är jag (så klart) lite nervös eftersom det blir en rejäl omställning i vardagen! Dels har jag ju inte pluggat (om man bortser från matten då) på många år och dels är jag orolig över den instuderingsteknik som krävs för att lära mig och klara tentor.

Sen har vi ju min historia också med en portion paranoia orsakat av tidiga barndomsminnen som kan orsaka en självuppfyllande profetia - men jag har ju många verktyg i bagaget nu också sim jag hoppas ska kunna hjälpa mig när jag blir rädd/frustrerad.

Ikväll ska vi på bio, hade vi tänkt om allt funkar med barnpassning etc. På måndag tänkte vi åka till Skara sommarland, om vädret tillåter. Universeum, hoppas vi kunna hinna med nästa vecka också. Jag hoppas hinna med ett besök hos mormor i Lysekil och sen åka lite båt i Hunnebo med morfar Hans båt.

Idag blir det däremot en riktig slappardag. Det blev sent igår kväll och jag somnade sent och vaknade tidigt. Jonas jobbar ju och när Neo vaknar - så vaknar mamma också!

Dags att kolla till pajen i ugnen! :)
See ya!!


Två andra filmer som tillsammans med de andra två - utan inbördes ordning, är de bästa jag sett i hela mitt liv!


RSS 2.0