Andra av de två bästa filmerna jag någonsin sett!!


En av de två bästa filmerna jag någonsin sett!!


Första gubben målad! :)


Mina goingar!


Mysig midsommar!


Två fina pojkar!


Årets midsommar-tårta!


Dalbergså


Dagstripper med vänner och lite annat smått och gott!

Så var sommaren igång och vi har varit på små turer då och då. Jag har mestadels farit runt med vänner eftersom Jonas jobbar väldigt mycket nu. Bland annat firade vi Sveriges nationaldag i Håverud, med fika, kultur och mys! Mycket trevligt!

I helgen var for vi till Dalbergså på lite underhållning för både vuxna och små. Bland annat så fick Neo åka häst och vagn! Lite spännande så klart! :)

På midsommar kommer några vänner hit och vi ska äta här och sen åka till midsommarfirande utanför stan. Det blir mysigt för hela familjen så klart.

På söndag ska vi hem till min syster för då fyller Elliot, Neos kusin år! Det blir mysigt så klart! Lite ledsamt i det hela är det dock eftersom pappa tänker lämpa av alla dukar, gardiner etc som han och mamma samlar på sig genom åren. :/ Men hoppas glädjen finns där också!

På onsdag har filmen "Man of steel" premiär!! Gissa om jag sett fram emot filmen! Sci-fi-nörd som jag är uti fingerspetsarna! Och ingen superhero är mer spännande än Stålmannen! ;) Han är ju faktiskt en alien! ;D

Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag nämligen orka göra paj, tårta, storhandla OCH klippa bort häcken!! Däremellan laga mat, diska och rasta vovve! Vi får se om jag orkar fira midsommar på fredag! Ha ha!

Ha en fin kväll!
See ya!


Ny iPhone.... Iiiigen!

Man inser inte vad man har förrän man förlorar det! brukar det väl heta. Jag hoppas nu på "tredje gången gilt"! Detta är tredje iPhone 5 jag håller i min hand! Jag hoppas sannerligen att det blir sista gången jag lämnar in den för service!
Att mina telefoner har "gått sönder" eller haft diverse fabrikationsfel, må vara möjligt att åtgärda. Men den Samsung lånemobil jag fick (för andra gången) istället, måste ha varit tillverkad förra seklet för maken till segt internet får man leta efter!
Nåväl, nu har jag fått min nya mobil igen och är jätte, jätte nöjd! Håll tummarna för att den ska hålla! ;)


Morgonpromenad med Aslan


Vänersborgsfestivalen 2013


American applepie


Det ska börjas i tid! ;)


Tomater på G!


Lite grillfest med vänner hos oss :)


På väg till Ikea!


Jobbiga samtalet avklarat

Idag pratade jag (äntligen) med min chef och lade korten på bordet. Det känns helt okej nu. Hoppas att det är en äkta känsla och framför allt bestående.

Nu vet de att jag ämnar läsa till hösten och jag passade på att fråga om jag har möjlighet att arbeta lite extraknäck under tiden och det var inga problem.

Men jag är tveksam till om jag kommer orka jobba på samma ställe under studietiden. Det vore så klart optimalt om jag orkade det men vi får se. Jag kommer nog söka andra jobb samtidigt som jag läser för att ev få jobb till sommar"lovet".

Nu är det nya tider på G och i en försiktig förhoppning, fullt av ödmjukhet, så tror jag att jag kan vara på rätt spår nu....


Smaskar på mjukglass med pappa, farbror David och farmor efter en lång dag hos morfar och mammas syskon.


Rätt okej dag ändå

Tack vare våra små barn som livade upp stämningen ganska så rejält, så blev dagen okej ändå. Det jobbigaste var att gå igenom mammas kläder för att se vad som ska kastas, sparas eller tas över av oss "barn". Som tur är, så valde pappa att lämna resten av kläderna (typ nästan allt), till Erikshjälpen. Då känns det som att vi inte riktigt "kastar bort" mamma i alla fall.

Det mesta av allt som pappa ville bli av med, togs emot av oss barn. Inte så mycket för att vi behöver det utan snarare pga att mamma finns kvar i alla saker på något vis.

Pappa bjöd på mat och jag bjöd på äpplepajen. Sen tog vi med oss det vi kunde och åkte hem. Jag och Jonas ska hämta ett jätte fint skåp som mamma målat själv, hos pappa på måndag.

Imorgon skulle vi egentligen åka till Ikea - iiiiigen! ...eftersom Jonas ska köpa ett nytt skrivbord till sig själv. Men i eftermiddag kände jag hur en förkylning började smyga sig på - troligtvis samma som Neo gått omkring med ett bra tag nu och som vi misstagit för ngn form av pollenallergi. Tji fick jag. Så risken är att den här damen får stanna hemma imorgon! Sååå trist!

Men jag har proppat i mig echinagard - som jag fyndigt nog hade hemma, så jag hoppas god sömn tillsammans med den kan göra underverk. Det har ju hänt förr! Peppar peppar!

Now back to basics... God natt!


Schemalagd helg...igen!

Det var attans vad saker vi gjort...senaste åren. Minns knappt en helg utan någon form av utflykt eller besök, på väldigt länge. Jag klagar inte för visst är det jätte kul! Bara man orkar med allt så!

Idag ska vi hem till min far eftersom min far ska flytta till Kanarieöarna efter sommaren och därför behöver göra sig av med en hel del bohag eftersom han inte kan magasinera allt. Det blir Mao en hel del genomgång av mammas saker och detta kommer så klart bli ganska jobbigt! Tur att vi har våra barn med oss som har en tendens att sprida glädje i mörkret.

Jag har bakat en american applepie som jag tänkte ta med mig och pappa ska bjuda på falafel, har han sagt.

Ja ja... Det är ju lika bra att få det gjort. :/

I närmsta framtiden så tänkte jag gå på festival här i stan med vänner och i slutet av juni, planerar vi en tripp till Liseberg med våra små. Åker med vänner eftersom Jonas jobbar och knappt kan hitta på något alls i sommar. Nordens Ark, vill han däremot att familjen ska åka till, så det blir mysigt!

Men en sak i taget! Hoppas denna dag inte blir allt för tung!
Ha en fin dag kära vänner!


Ny frisyr


Ny frisyr


American applepie


RSS 2.0