Klarade tentan!!

Idag fick jag beskedet att jag klarat nästa stora tenta också!! Är sååå glad!! Två stora kurser snart till ända! 😀 och ett steg närmare att bli Civilekonom eller Revisor....eller vad det nu blir. 😊

Se så snyggt bh-n syns..eller inte 😃
Det börjar ta sig
Nej bloggen är inte död! :)

Två kurser är nu avslutade, sånär som att jag väntar på resultatet på en stor tenta. En kurs är i alla fall helt avslutad med både godkänt och VG som resultat på div tenta och inlämningsuppgifter. Riktigt stolt så klart! Fast med tanke på hur mycket tid och energi jag har lagt på kursen - dvs Organisationsvetenskap, så skulle jag bli sur om jag inte klarade det! Jag klarade också en minikurs i början i Studieteknik. Kursen jag väntar på resultat i är Extern Redovisning, dvs bokföring som jag nu upptäckt är min lilla akilleshäl. Jag har nog aldrig läst inför något så mycket som jag läste inför den tentan. Ändå är jag väldigt osäker på om jag har klarat tentan. Jag inser att jag till stor del pluggade på fel saker, något som jag förstått är rätt vanligt när man är oerfaren och inte riktigt fattat hur studier på högskolan fungerar.

Nu har vi börjat två nya kurser. Ekonomistyrning och Marknadsföring. Marknadsföring är på engelska och Ekonomistyrningen är full av matematik, så det kan bli intressant att se hur jag fixar de kurserna!

Men men... det har ju funkat hittills i alla fall. :)

För övrigt så har vi fått reda på att Neo har en liten språkstörning nu. Vi har fått hjälp av Logoped och vi kommer tillsammans med honom, ha ett samarbete med Förskolan som också kommer göra vad de kan för att hjälpa Neo. Det känns bra!

Neo har också börjat spela innebandy och han fullkomligen älskar det!! Nu är ju det här inte några matcher vi talar om! Han är ju knappt fyllda 4 år och kan inga innebandyregler utöver att han gärna vill göra mål. Mycket av "träningen" är ren lek. De leker "svarte man" och kurragömma bland annat. Och så får de testa att spela lite och leka med klubba och bollar. Det ska ju vara en lek, bara kul - inget annat!

Nu ska jag försöka vara mamma också! Mellan alla grupparbeten, pluggande, föreläsningar och planerande, finns det inte många timmar över för att vara mamma. Det är något jag måste fundera på hur jag ska lösa. Det har varit långt ifrån heltid med allt som hör till skolan för mig - myyyycket mer än så! Men på något sätt ska jag väl kunna ordna det också! :)

See ya!

RSS 2.0