Hysteriskt!

Tenta nästa vecka. En jätte-tenta! Samtidigt ska en vetenskaplig artikel vara klar. Och på lördag fyller världens mest underbara barn 4 år!!! Och hans mamma är superstressad!! 
Skolan fåååår inte gå ut över Neo! Så ett fint kalas ska det bli - om jag så måste sluta på kuppen!


Älskade barn!!!❤️❤️❤️


Min fantastiska pojke!!! ❤️❤️❤️

Plugg

Ja det kommer väl inte som en överraskning att damen pluggar på dagarna. Att jag däremot skulle sitta större delen av dagens ljusa timmar kom lite som en överraskning - i alla fall för mig.

Ibland funderar jag på min egen kapacitet. Men en av mina nyvunna grupp-kompisar säger att hon läst flera kurser på Göteborgs universitet och att den här utbildningen är tuffare än att läsa den tuffaste utbildning hon läst hittills. Och den var tuff!!

Oavsett så undrar jag idag vad tusan jag håller på med! Igår kändes allt heeeelt okej!! Jag hade ringt min farbror och fått hjälp i minst en timme och efter det samtalet kändes allt solklart!
Men nu inser jag hur otroligt mycket jag förväntas kunna nu - och jag hinner knappt göra övningsuppgifterna som hör till boken!

Herre Gud vilket dystert inlägg, jag vet. Men första terminen ska vara hysterisk, säger de som läst detta förut. Så jag hoppas allt lugnar ner sig snart.

Neo har iaf börjat spela innebandy och tycker det är jäääätte skoj!! Det enda han klagar på är att han blir så trött efteråt. Ha ha!! ❤️

Imorgon blir det ännu mer plugg! Och Så tänkte jag spela lite innebandy med honom eftersom innebandyn imorgon blev inställd. Frågan är väl om man orkar hänga med i tempot! 😀

Dags att sova! Natti natti!


Dags att spela innebandy! Inte alla kul tycker Neo... Ha ha!(ironi)
Dags att plugga efter ett hårtträningspass!
15 oktober!!
Hittade inte Neo när jag skulle hämta honom. Wonder why! 😄
Me and My boy! ❤️
Anledning till bristfälligt bloggande!!
Blueray hörlurar äntligen! Kunde ha klippt av sladden i slutet innan jag skaffade dem!
Skolångest

Visst är det jätte kul och spännande på många sätt och vis! Jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid någonsin, är jag nästan säker på!

Men har man inte en bra instuderingsteknik och stress-hjärna på det, så kan det ibland kännas övermäktigt! 

Det må kännas okej och under kontroll - om man kan sätta sig med skolarbeten när man vill efter skolan. Men har man barn, så är det inte riktigt så enkelt. Att hitta det som är viktigt i en tjock bok är inte riktigt så enkelt om man inte är van vid det. Själv har jag insett att jag måste läsa en hel bok för att förstå vad som är viktigt i den. Speciellt om texten är svår att förstå. Jag kan inte läsa rubriker enbart (som många rekommenderat) - om jag inte förstår vad rubrikerna vill säga eller vad de betyder. 

Men men... Jag hoppas allt klarnar snart!! Och att jag får godkänt på Duggan! Hela 15 dagar måste vi vänta på att få svar! Och jag är nästan säker på att jag kuggat. En av del-uppgifterna fanns det nämligen ingen bra information om i någon av de böcker vi har till förfogande. Inga bra exempel som förtydligar det de var ute efter. Upp till oss elever att hitta information på andra ställen Mao! 

Nu ska jag sitta och läsa organisationskunskap medan Neo tittar på Musse Pigg. ;) 


Trött efter X antal timmars pluggande
RSS 2.0