Ännu mer hysteriskt!!!

Det gäller att ha koll på när Duggor och Tentor ska vara, har jag märkt. Även om jag trooor att jag har koll, så har jag Mu förstått att jag måste planera mitt studerande bra mycket mer än jag hittills gjort!! 

Jag har bittert insett att min instuderingsteknik är bristfällig och tidsödande. Problemet är att jag inte hittat något alternativ som fungerar rent praktiskt. 

Så fort jag börjat fatta i Extern redovisning, så kommer något helt nytt som jag måste arbeta lika hårt med att förstå. Det tar sin tid och jag hinner aldrig riktigt nöta in all ny kunskap. Jag hinner mest bara "förstå" den. 

Det är låååångt ifrån heltid för min del!! Bra mycket mer ön 40h-veckor!! Till min tröst så har en tjej i min grupp, som tidigare läst flera andra kurser på Högskolan sagt, att detta är något av det "värsta" hon gjort!!! Kontentan jag drar av det är att jag kanske inte nödvändigtvis är ovanligt trög-lärd utan att utbildningen som sådan är tuff.

Nu måste jag ner och fixa frukost! Ska hinna köra Neo till dagis innan jag måste plugga!!
See ya!


Hysteriskt!

Ja det är väl det ord som bäst beskriver min vardag just nu! Sååå mycket händer dagligen så jag hinner knappt sammanfatta det här.

Läser och läser och läser....och ja just det ja... Jag läser också! ;)

Ett och annat träningspass per vecka hinner jag med också, lagar mat och hämtar Aslan hos Jonas mor som numera är hundvakt på dagarna. 

Satt HELA helgen och läste och vet inte hur jag ska hinna med Ullared nu på lördag. Kanske kan plugga i bilen på vägen ner? Läge att smaska åksjukepiller då alltså!

Tja...det var väl det... Ja just det ja! Jag är ju mamma också! 
Pratade med en ny i personalen idag som berättade vilken go kille vi har och hur duktig han är socialt. Alltid väldigt roligt att höra!! :))

NU ska jag försöka varva ner... Har haft stress-nerverna i topp idag!! 
See ya!


Går bra nu!! :)
Booooom!! Käftsmäll utan dess like!

Så har jag då börjat plugga igen. Vet inte om man kan kalla det heltid dock eftersom den tid jag skulle behöva för att ta mig igenom det material vi fått utdelat för att verkligen förstå - är minst dygnet runt! 

När inte den vakna tiden, borträknat tre träningspass per vecka, matlagning och allt därtill, promenader med hund och rollen som mamma - vilket gör att saldot (för att använda en term jag nu ofta jobbar med då) ändå blir minst 6h läsning per dag de dagar jag har få föreläsningstimmar i skolan - då börjar i alla fall jag fundera på vilken instuderingsteknik jag förväntas använda eller om jag bara är ovanligt svagbegåvad!! Grrrr!! 

Jag läser heeeela tiden under den tid jag inte gör något av ovanstående - vilket resulterat i att det bidragit med högst 1h per dags återhämtning då jag inte sover!(!!!) Detta infaller i regel - har jag märkt - medan jag lägger Neo. 

Fick tips av en kurskompis att bara "skumma" igenom texterna dagen innan föreläsningen och väl på föreläsningen så skulle alla frågetecken besvaras. 
Jag satt i 7 timmar och läste INGÅENDE texten dagen innan och kände ändå inte att frågetecken besvarades!(!!!)

Kanske testar de oss så här i början - vilka ska stå pall? Vilka fixar detta? 
En sak är då säker - de som redan har förkunskaper i företagsekonomi, kommer få en betydligt smidigare väg att gå - iaf i den här kursen!!!

Här slutar jag för idag!! Jag måste nämligen återhämta mig!
See ya!! ;)
Käftsmäll i ansiktet!

Oh My god! säger jag chockat. Jag hinner inte skriva så mycket nu på morgonen för jag ska strax iväg på en föreläsning i studieteknik. Och gudarna ska veta att det behövs!!!!(!!!!!)

Min forna teknik med sammanfattningar och frågor funkar föga om man har en text på minst 100 sidor som ska läsas på ett par dagar. Måste hitta en ny strategi ganska omedelbart.

Hoppas verkligen dagens föreläsning kan ge mig en bra grund för det!

Flottiljens dag!


Mötte Paulo på Ica!

Ö


RSS 2.0