Sån här ska jag INTE bli!!
Lisebeeeerg!! 😃❤️

11,5 år och inte ett grått hår!!
Idag var vi på badhuset! (Mammas mobilkamera har börjat "ge sig"!! Grrrr!)
Vår lille fotbollsspelare 😃❤️
På kalas hos Eddie 5 år! Obligatoriska godispåsen serverad! Lyckan är total! ❤️
Full rulle!

Man skulle kunna tro att jag inte har något att göra på dagarna men icke då!

Imorgon ska Neo på barnkalas hos en av sina kompisar Eddie och på söndag ska han spela fotboll. På måndag eftermiddag far jag, Neo och Camilla till badhuset och på tisdag ska jag luncha med en gammal kompis som heter Daniel och Camilla. Ska bli väldigt trevligt! 

Men först lite fredagsmys i soffan till filmen Alladin och med godis tillsammans med Neo!! 😃


Neo ❤️

Neo ❤️ Scooby Doo = Sant!!

Neo ❤️ Chili con carne = Sant!!

Neo ❤️ Cykla = Sant!!

Neo ❤️ Spela fotboll = Sant!!

Neo ❤️ Godis = Sant!!

Neo ❤️ Busas = Sant!!

Neo ❤️ Barnprogram = Sant!!

Neo ❤️ Mamma och pappa = Sant!!

Mamma och Pappa ❤️ Neo = Sant!!!!!

Inför beach 2015 😃
Ve de tjuvar som kommer hem till oss nu!!
Sååå synd med skärpan! Min goa kille!! ❤️❤️❤️
Första medaljen! 😃👏 (Fotbollslekis)
Fick så hon teg den där tanten...

Kan bli lite trött på mig själv ibland. Får erkänna att jag nog är lite beroende av endorfinkicken samt det välbefinnande jag känner efter ett hårt träningspass. Och är jag sjuk så har jag svårt för att låta bli att träna innan jag är HELT frisk. 

Men den här förkylningen jag haft i snart 3 veckor, måste ta priset för segaste förkylningen någonsin. Jag har inte varit jätte sjuk under denna tid och till och från har jag känt mig helt frisk. Men ett träningspass har snabbt ändrat på detta. 

Naturligtvis hade det smartaste varit att låta bli träning några dagar efter att jag känt mig helt frisk. Men på något sätt så är min inte dialog kring detta bristfällig när det väl kommer till kritan så att säga.

Igår cyklade jag till gymmet och körde spinning där. Sen cyklade jag hem. Lagade mat och diskade. Sen cyklade jag en längre promenad med Aslan och sen cyklade jag och hämtade min son. 

På kvällen fick vi gäster som jag så klart fick serva med lite fika och underhålla. För att inte tala om att försöka ha koll på våra barn som far omkring som tornados i huset när de leker.

Idag är jag sjuk igen....och imorgon ska jag på ett jätte viktigt möte. Inte supersmart planerat det här Johanna!
Men eftersom jag är så "beläst" så inser jag ju att jag snabbt behöver  tillåta mig själv att förlåtas och vara snäll mot mig själv.... Och med anledning av detta så tänker jag tröstäta äpplepaj för en hel armé! För jag är ju så beläst! 


Än kan hon den där tanten! 😂😂😂
Amen!
Nu börjar han bli stor, min kille! ❤️😃 På väg till Fotbollen!
Var visst en permanent färg jag lade i! 😂😂😂 Tur jag gillar den!! 😃
INTERSTELLAR
Kalas iiiigen!

...fast den här gången är det inte vi som håller det. 😊 Snart dags att bege sig hem till svärmor för att fira sambons bror. Antar att det blir sista fldelsedagskalaset han har där, eftersom han nu flyttat till en jätte fin tvåa i Trollhättan. Det har med andra ord inte varit särskilt svårt att få tag på födelsedagspresenter och julklappar till honom i år! Ha ha!! 

Nästa vecka ser jag fram emot att se filmen Interstellar med Camilla! Jag har väntat på den här filmen - sci-fi-fantast som jag är - i snart ett år så jag hoppas den är så bra som den verkar vara! 😃

Kanske blir det även en fika med henne och en gammal kompis som jag inte träffat på väldigt många år nu. Det ska bli kul att träffa honom och eventuellt hans pojkvän också! 

Nu är det dags att börja göra dig i ordning för kalas, tror jag minsann! 😊
Hej så länge!


Nöjd! 😀
Nu så! Nu ska det hända saker!! 😁😁😁


Eftersom jag har så ljust hår, har jag blivit rekommenderad att först färga med en brun färg som innehåller rött pigment och sen färga med den mörkare färg som jag vill ha! 😃
Ska bli mycket spännande! 👏👏😁


...och min underbara kille! ❤️❤️❤️❤️
Min fina sambo ❤️
Irriterande telefonsamtal

Jag vill härmed bekräfta att jag INTE svarar i telefon om man ringer på ett nummer som inte finns med i min telefonlista/inte väntar på ett samtal från någon jag vet ska ringa/inte finns med på Eniro!

Nu har det ringt FYRA olika mobilnummer med okänd adress inom samma dygn. Jag är trött på detta!! Suck!


En härlig helg!

Vilken härlig helg vi har haft! Neo har haft kalas för både sina vänner och familj.

Efter flera dagars planerande och förberedelser, så var det dags för kalas och det känns lite märkligt att flera dagars arbete, bara abrupt avslutas efter några timmars kalas. Men roligt var det i alla fall och det är ju det viktigaste. :) Mina hårt planerade lekar däremot, var inte speciellt intressanta! Ha ha!! På första plats kom istället helt otippat att jaga födelsedagsbarnets pappa runt huset och bli jagade! Det var hysteriskt roligt tydligen! Ha ha!! Vilket i sin tur ledde till en hög med förfrågningar från föräldrar om att hyra den "roliga pappan" till deras barns födelsedagskalas! :D

Dagen efter så var vi alla helt slut men på kvällen kom Neos farmor och farbror på besök för att gratta vår lille kille. Det var ju på måndagen som han fyllde år, trots allt egentligen.

Och idag har firandet fortsatt på Förskolan. Neo hade med sig en påse bullar och fick både skönsång och en liten present av alla barnen. Han har med andra ord blivit ordenligt firad!! :D

Idag vågade jag mig på första träningspasset på en vecka. Det kändes okej men jag kände ändå att jag har kvar en infektion i kroppen så vi får se om jag vågar träna imorgon också.

Förresten så kan jag berätta att jag har blivit helt frälst i en serie som alla andra (mer eller mindre) säkerligen sett i flera år! Till saken hör att våra vänner Patric och Therese har skapat ett nätverk med oss via datorer där vi delar filmer och Patric "råkade introducera" "Vampire diaries" hos oss, vilken jag började titta på. Och trots att det märkbart främst är en tonårsserie, så är det den bästa vampyrserie jag någonsin sett! Den har en extremt spännande story, vilket är det jag tycker är viktigast i en film/serie.

Japp...det var väl det...för nu :D
Hej så länge!!
<3


Spiderman!!! ❤️
Spidermanföselsedagsbarnet!! 😃❤️❤️
Idag fyller Neo 5 år!!! Hipp hipp hurra!!! ❤️❤️❤️ och blev uppvaktad...i mammas säng på morgonen!! 😂😂😃❤️


Lycklig kille!!! ❤️❤️❤️


Ett jätte fint kalas med glada barn och vuxna!!Tre Amigos! Bästisarna! Sime, Neo och Eddie ❤️❤️❤️

Glada barn!! ❤️❤️ Neo öppnar paket ❤️❤️❤️

Många utklädda fina gäster!! ❤️❤️

Och så naturligtvis vår lille Drakula själv!!! ❤️❤️❤️
Vi får väl se om denna meny fungerar för småfolk och vuxna! 😊

RSS 2.0