Ett mms damp in i inboxen med en bild på den här!! Förlovningsring hittad i kakburk hemma hos vänner!!! 😂😂💗


Ja tanten hon kan hon! 😁 

Johannas nyttiga kvällsmål 😁


Om Neo får välja!! Hans ABSOLUTA favoritgodis!! 😁💗


Fokus: Neo


Vi har varit på några riktigt mysiga besök på Neos riktiga skola. 😊 
Han har träffat de flesta av sina klasskamrater och vi föräldrar har fått spana in varandra, lärare och Fritidspersonal. 

Fritids är för övrigt integrerat med Förskoleklass - alltså, i samma hus och det är så klart en stor trygghet för barnen. Annars kommer det ju bli en stor förändring för både barn och föräldrar. Vi föräldrar förväntas vända oss till våra barn i första hand om vi undrar något och vi kommer inte ha den där trygga, nära kontakten med personal på samma sätt längre. 


I den här stora förändringen så känns det bra för både oss föräldrar och barn, att Neo och Eddie har varandra. Det är så klart en stor skillnad mot om de inte hade haft varandra! 💜 

Pappas kille! 💗


Det bör vi!


Neo har fått sitt första hopprep! 😀

Att hoppa hopprep är jätte kul men man måste ju öva först! 😊💗
Ha ha ha! 😂


WORD!!!


Så klart


yep


"Fröknarna" Östlund och Andersson fjantar sig på tonåringars vis inne i affären Glitter 😁😉


Har inte lust att fylla 40!

Därför trotsar jag och tar en tonårs-selfie och sträcker på mig! 😁😉

Händelserik dag imorgon!

Imorgon ska vi på besök på Neos skola! Det är 3 besök inplanerade för barn och föräldrar att komma. Det innebär att Neo kommer träffa sina klasskamrater för första gången imorgon! 😁

Sen får vi kasta i oss lite lunch för sen ska Neo träffa sin morfar och själv ska jag ta en fika med Camilla. Neo ska få åka till badhuset med morfar och givetvis är han jätte glad över det! ☺


Yep


Neo kom in på Mariedalskolan!!

Idag fick vi två brev! Ett välkomnande till Mariedalskolan och ett välkomnande till Tärnan. Vi måste naturligtvis ringa och tacka nej till platsen på Tärnan. 

Inte nog med detta. Neo hamnar dessutom i samma klass som bästisen Eddie! Vi firar med extra godis och glass till fredagsmyset idag! 💗

WORD!


Familjen testar PEF -mätare

Jag har idag köpt en PEF-MÄTARE eftersom Jonas röker och har anlag för hjärtinfarkt och dessutom kol. Så nu har vi en blodtrycksmätare och en PEF-MÄTARE. 

Hans resultat var dock i linje med vad han ska ha för sin längd och ålder. Enligt olika källor så minskar rökningen dock resultatet rejält, så han har nog egentligen rätt bra lungor från början. Alltid bra att ha ett riktvärde att jämföra med ifall något förändras. 

Själv fick jag 460 vilket är 60 mer än medelvärdet för min längd och ålder. 

Neo hade absolut bäst värde....vilket kanske talar för att hans gener kommer från sin pappa...om Jonas INTE hade rökt. Neo fick nästan 200 när han fått in tekniken. Nästan dubbelt så mycket som medelvärdet för hans längd och ålder. 

Tja... Alltid bra att ha koll på sådana här saker. Nu undrar ni kanske varför jag plötsligt börjat inhandla hälsotester osv. Hela Jonas släkt på hans fars sida, har gått bort i hjärtinfarkt. Och hans pappa insjuknade i det för bara 2 dagar sen. Efter ballongsprängning osv, så klarade han sig. 

Men det lämnar i alla fall mig, med en liten gnagande oro.

Om man har det i generna...att det närmast är ödesbestämt att det ska ske...så är det ju många gånger viktigare än annars att leva hälsosamt. Det innebär ju att det blir ÄNNU viktigare att tänka på sådant som kan bidra till en hjärtinfarkt i unga år.... Tja... Och själv måste jag hålla HLR- kunskaperna vid liv!!
Likblek och osminkad.. Men strunt samma! 😂

En lycklig 5-åring får sitta i RIKTIG brandbil!! 😁💗


Katta och Prasans födelsedagsfest!

Tur man har lite träd att klättra i på Förskolan. 😀💗


Hade saknat pappa!! 💗💗💗

Bästisarna!! 💗💗💗

Så här kan det gå när man rakar benen! 🔫💊

Två som övar sig på att göra pussmun på kort!


Har ju aldrig känt att jag behöver göra det så man måste ju öva!! 😂 😂 😂 RSS 2.0