Min vy från läktaren 😀


Tja...så här brukar det se ut från läktaren, när massor av 6, 7 och 8-åringar far fram på isen. 😊💗 Väääldigt gulligt!! 😀 Neo, i gul tröja längst till höger på bilden av de gula. (hela klubban syns) One of those mornings... again... 😪😀


En trött måndag!

Det är så klart jätte roligt att jobba igen... Tyvärr så har jag inte riktigt ännu börjat få balans mellan arbete och allt annat jag hann göra medan jag var sjukskriven. Jag tränar som vanligt - fast efter jobbet. Jag fixar storkok så jag slipper laga mat den dag jag tränar men det innebär en hel del extra arbete och planerande. 

Idag fick jag för mig att baka grova tekakor. Det är ju sååå mycket godare med hembakat bröd än köpt!! Tänkte dock inte på att det är en dag imorgon också! Är helt slut nu! 

Har haft en märklig huvudvärk i cirka tre-fyra veckors tid nu. Den sitter på ena sidan huvudet. Doktorn kunde inte hitta något fel såja kontaktade en sjukgymnast. Denne konstaterade ganska snabbt att det är min överrörlighet som spökar igen. Min nacke i detta fall. Han sa att jag ska vara väldigt stolt över min fysik och att jag är såpass stark i rygg och bål.det har räddat mig från att ha fått ont tidigare. 

Så nu har jag lagt in ännu mer bålträning i min träning eftersom jag inte har balans i styrka mellan rygg och bål. Jag är riktigt stark i ryggen - det är min mest vältränade muskel. Men bålen har inte hängt med. Så nu blir det mycket "plankan" och andra stärkande övningar för att stärka bålen så att den klarar det motstånd jag belastar ryggen med i min träning. 

All skridskoåkning med Neo har kanske inte heller varit så skonsam för ryggen iom att den trots allt försökt läka ut en skada jag ådrog mig på gymmet. Man belastar ryggen riktigt mycket i skridskoåkning!! Men det är ju så kul!! 😀 Och jag har kanske inte riktigt varit morsan som står still och passar så barnet inte ramlar. Det behöver jag ju inte. Neo kan åka skridskor. Istället har vi spelat hockey och jagat varandra på isen (Neo är snabbare! 😂). Men roligt har vi haft! Dock får jag nog lugna ner mig med skridskoåkningen ett tag och satsa på bålen och bra med mat så att jag förhoppningsvis stärker hela kroppen i slutänden. 

Jag var också på mammografi för första gången förra veckan. Ni vet... Första kollen görs ju när man fyllt 40. Jag är allt rätt noga med att då och då kolla igenom brösten. Men allt kan man kanske inte känna. Och min egen mor föll ju offer för den vidriga sjukdomen...så lite nervös blir man ju. Men huvudsaken är att man tar tillvara på de möjligheter man trots allt erbjuds i Sverige!! 😉Bakar lite grova tekakor så här en helt vanlig måndag kväll! Puh!! 😂


Upp tidigt på morgonen och lira hockey 😀💗


Mini-köttbullar! 😀💗


Neos favoriträtt alla kategorier. Mini-köttbullar tomatsås och pasta! 💗 På-väg-till-jobbet-selfies! 😀


Neos farbror Fredrik och faster Maria 😊


En dag med vinteraktiviteter!! 💗

Idag for jag och Neo först till Arenan och åkte lite skridskor. Det var minsann skojigt (som vanligt). Där träffade vi klasskompisen Emil och det var jätte kul så klart! 😊 Efter lunch tog vi en promenad till pulkabacken. Ost- och skinksmörgåsar, bullar och chokladmjölk var med! 😊💗 En mycket härlig dag! 
Skojigt med riktig simskola! 😊💗


Disciplin! 💗


Idag var det trögt att ta sig till gymmet! 😂😂 
Men med hjälp rutin - en del av vardagen, så kommer jag alltid iväg ändå, hur segt det än är. 😀

En myyyyycket bra uppvärmning för ländryggen!


Placera en boll mellan fötterna. Ligg på mage på en brits eller liknande med ben och fötter utanför. Res benen med bollen balanserandes mellan fötterna upp mot taket så att ländryggen kröks ordentligt. Sänk dem sen mot golvet och ge övningen 8-10 repetitioner * 3 set. 
Sen är du redo för de tyngre vikterna! 💗 

Uppe tidigt på morgonen och spela hockey! 💗


Riiiktiga simskolan har börjat! 😀💗

Nu var det slutplaskat på "Lek och plask" och "simlek". Idag började riktiga simskolan! 😊Kärlek


Att man kan älska någon så oerhört mycket.... Att bara tanken på att mitt barn ska fara illa på något sätt, i skolan, i jobbet, hälsan, kärlek... får mig att må riktigt illa! 

Samtidigt är det ju så viktigt...att våga tro på hans egen kapacitet, hans drömmar, hans val och framtid... 

Men hur vågar man släppa taget och hur vet man att rädslan inte är min egen? Att hans smärtor i framtiden är hans och inte mina egna? Hur kommer jag klara att vara objektiv och vuxen, stanna i ett lugn och lita både på mig själv och mitt barns kapacitet? 

Kommer jag klara att se dig och dina behov utan att omedvetet väga in mina egna Neo? Kommer jag låta dig växa och utvecklas i trygghet....utan att mitt eget förflutna påverkar dig allt för mycket genom mig?? 

Jag är rädd...Men inte utan hopp... Jag kommer göra tusentals fel....Men kanske även något rätt. Och jag älskar dig mer än något annat på denna Jord. DET vet jag!!! 💗 Om hälsan tillåter...så har jag tänkt leva länge! Vill se mitt barn växa upp och finnas där för honom så länge jag kan och så länge han behöver eller vill ha mig i sitt liv. Då måste man ta hand om sig...Det försöker jag göra bland annat så här... 💗
Mina topp 3 filmer 😊

1. kontakt med Judy Foster 


2. Prometheus


3. Interstellar 


Kompisar på isen! 💗😀


Neo visar Eddie hur man gör 😂💗


Detta är skojigt! 😀💞


Det går bättre och bättre för kompisen 😊

Och mitt upp i allt, fanns två mammor som försökte hålla sig på benen på isen. He he! 😀


Aldrig någonsin igen! 💗


När en av de duktiga tränarna skriver så här på min Facebook, så måste det ju uppmärksammas! 💗 😊


Har åkt skridskor nästan varje dag på lovet! 💗Neo med Emil och Stina, klasskamrater. 😊Nyår! 💗


Redo att åka på kalas i Mellerud! 😊 


Nöjd kille! 💗 


Raketerna måste ju ses, med blandade känslor, eftersom sååå många både vilda och tama djur far illa av dem! 


Mina goa vänner! Camilla saknades så klart som låg hemma och var sjuk 💗 


Lyckades vara uppe ända till tolvslaget! Sen var det dags för vår juvel att lägga sig i värdparet gästrum! 💗 
RSS 2.0