Påsk Och Lekland med några av de bästa vänner!! 💗

Säsongsavslutning i hockeyn 😀💗Vi överraskade Camilla! 😊💗 Och Neo fick diplom i simningen 😊


Camilla fyllde jämnt och jag, Jeanette, Karla och Maria kidnappade henne och bjöd på middag på restaurang Vågen och sen en fin minikonsert. 


Vi for också till sista simningen (fast han ska snart börja en fortsättningskurs 😉) där barnen fick diplom och glass. 😀 

Me, my self and I


Ett för mig, viktigt "statement"

Skulle vilja göra ett statement som berörda kommer förstå. 
Att jag valt att inte längre umgås med personer jag inte vill hänga ut här, har inget att göra med att jag skulle må dåligt och/eller tvingats till det av olika orsaker. Det är ett beslut som tagits, noga genomtänkt, efter lång tids läkning i kropp och själ. Det betyder inte att jag inte älskar dem. Det betyder att jag tycker jag är värd att få må bra. Thats it. Over and out. 

Blir förbannad bara jag tänker på människors okunnighet 💗


Detta går att fördjupa sig i rejält. Det stämmer i såååå många sammanhang. 💗

Träffade vännerna i Mellerud 💗
Och ja...som synes på korten... Så hade vi roligt. 😀

Det är bråttom när man ska ut på isen! 😂😂😂


En tand mindre! 💗💗💗


Ett smaskigt ben efter besöket hos veterinären, var ju ett måste 😀💗


Första tanden tappad! 😀💗💗💗


Ska inte klaga på att det inte händer något i vardagen i alla fall :)

Jonas mår bra nu, tack och lov. Det är så klart ändå oroligt att inte veta säkert vad det var som orsakade hans smärtor. Att ha sååå himla ont utan förklaring, känns så klart inte jätte bra och oron för att han ska råka ut för det igen, är inte så rolig. 

 Till råga på allt så upptäckte vi att Aslans ena sida av huvudet liksom sjunkit in. Eftersom han så sällan blir sjuk (typ aldrig), så tänkte jag att det nog var på sin plats för en hälsokontroll nu när han är 12,5 år gammal. Jag hade redan mina aningar om att han ser och hör sämre. Ögonen har liksom fått en grå nyans och jag hade en aning om att det kunde vara starr. 

Vi fick en tid på Trestads djurklinik och for dit med vår stora lurviga vovve. Veterinären tog en massa prover och både klämde och kände på honom. Hon konstaterade snabbt att han precis som jag anat, har starr. Att han hör dåligt, trodde hon också men hon gjorde ingen undersökning för att ta reda på mer hur exakt dålig hörsel han har. Han är lite stel i lederna men i övrigt, riktigt bra form för sin ålder. 

Däremot reagerade hon på huvudformen och sa att det är en muskel som förtvinat. Detta beror nästan alltid på att en nerv förtvinat och det i sin tur på någon form av tumör. Sen visade proverna på att han tillverkar alldeles för mycket kortisol och därför hade hon en aning om att det kan vara Cushings syndrom. Vad det sen beror på, behövde hon ta fler prover för att få reda på. 

Någon dag senare, fick vi reda på att han har urinvägsinfektion och fick köpa (svindyr) antibiotika. Den var inte speciellt svår att få i honom dock eftersom man varit smarta nog att ge den arom av kött!! :) Nu väntar vi på svar på resten av proverna så vi vet hur vi ska gå vidare. Detta blev så klart ett dyrt kalas. Är dock glad att vi har honom försäkrad hos Agria. Annars hade det blivit rejält mycket dyrare! 

Lite roligheter har det dock varit också. Jag for till Mellerud och träffade mina vänner, medan Neo och Jonas hade en myskväll tillsammans. Det var så klart jätte roligt att träffa mina vänner och vi träffades hemma hos Jeanette för att sen bege oss till Wärs för att se Mikael Rickfors. 

Jag har också en hemlighet att avslöja! :) Jag vill dock inte avslöja den riktigt än.... återkommer om den. He he! :) Nu tillbaks till vardagen. Snart dags att bege sig till jobbet så jag får förbereda dagen. So long så länge!

Mitt allt! 💗💗💗💗


RSS 2.0