Tillägg

Det uppkom några frågor kring min mage som jag pratade om i ett tidigare inlägg. 


Jag har magkatarr i perioder och dricker alldeles för mycket pepsi och efter alla dessa år, känner jag min kropp ganska så bra. Jag har kollat upp vilka eventuella allergier och/eller överkänslighet jag har. Laktosintolerant men inget mer. 

Detta handlade dock om att min mage svullnar upp när jag går upp ur sängen - INNAN jag ätit något. Jag vaknar alltså med en förhållandevis platt mage men bara efter en liten stund - med tom mage - så börjar den byta form och stannar i den formen över hela dagen.... 

...eller...blir ännu mer uppsvälld pga kolsyra, mat etc... 😉


Work!! 🙏💪❤️

Skriv inläggstext 


Midsommar 2017 ❤️🌺🌼🌷💐🌸

Midsommar firades först med dans runt midsommarstång och sen knytkalas hos Therese och Patric i deras nya, fina hus! 


Massor av mat intogs! Massor av bus och skoj med barnen, blev det. 
❤️❤️❤️


Diskar gör vi ibland på jobbet! 😘

Skriv inläggstext 


Morgon vs eftermiddag

Ibland undrar jag om min bindväv i kroppen är lite slapp!! 😂 Jag vaknar med rätt platt mage och har inte mycket överflödigt fett på magen alls! 


Det räcker dock med att jag är uppe och går en stund, så börjar den bli svullen! På kvällen ser jag ibland nästan gravid ut och jag är osäker på om mina organ är placerade ogynnsamt, bindväv och ligament är slappa, om mina organ är ovanligt stora, om jag har mycket gaser eller om min magsäck växer mer utåt i proportion till vad jag äter än den ska eller om jag har för kort överkropp! Puh! 

Mycket ångest har passerat i denna kropp över detta, genom åren! Inte är det mycket jag kan göra något åt i alla fall och till slut har jag lärt mig leva med det! ❤️

Det finns andra saker i livet som är viktigare och jag är stark och har riktigt bra kondition och det väger betydligt tyngre. Att jag har en frisk familj, goda vänner, har god hälsa och jobb ännu mer! ❤️❤️❤️


Efter 1,5 h riktigt hårt pass på cykel!! 🚴‍♀️💪❤️

Not. Linnet är ljusgrått - i vanliga fall! 😂


Sliten! 😩❤️

Min kropp brukar säga ifrån när jag tränat lite fööör intensivt och ofta. Ofta svullnar jag upp, mina muskler blir hårda och spända, jag får myrkrypningar och blir trögtänkt. Det är INTE roligt! 


Skillnaden mellan denna bild (innan mitt femte pass denna vecka) och efteråt, är säkert minst 2 kg vätska! Jag vet inte varför min kropp reagerar på detta vis men det ger mig dock en kraftig signal om att jag behöver återhämta mig! 

Till råga på allt så har min make slått på stort inför vår bröllopsdag imorgon och överraskade mig idag med en stor (och då menar jag STOR!!) låda med lakrits och hallon-fudge!! Inte bästa återhämtningsmaterialet men gott är det i alla fall!

Imorgon ska jag och Neo åka en sväng på inlines. Sen ska vi läsa och öva lite på saker Neos lärare skickat med åt honom över sommaren. Lite i taget - då och då... ❤️


Sommarlov!! ❤️❤️❤️

Skriv inläggstext 

Neo och Jonas hämtade upp mig på jobbet och Neo gjorde sig redo för skolavslutning! 😀❤️❤️❤️
Vi fick stå en lång stund och vänta på Fröken!
Måååånga barn och deras föräldrar! ❤️
Efteråt firade vi sommarlovet med jordgubbsglass, jordgubbar, strössel, grädde, maränger och chokladknappar! 😀❤️❤️❤️

Att känna sig stark 💪🙏❤️

Jag är snart 42 år gammal och tränar ganska så ofta och intensivt när det sker. Den enda skillnad från när jag var 20, är att min återhämtning går mer långsamt. Men jag är nog lika stark nu som jag var när jag var 25. Äter jag bra med kolhydrater dagen innan ett hårt konditionspass, så klarar jag ganska mycket motstånd och har riktigt bra uthållighet. 


Jag vet ju så klart inte hur länge detta håller i sig. Jag anar att sömn och rätt kost, blir allt mer viktigt för att kunna utvecklas eller åtminstone bibehålla den styrka jag har idag. 

Det finns ännu en aspekt... 
Vi föräldrar har ju så enormt stort ansvar att vara de förebilder våra barn formas efter och just denna bit, hoppas jag blir en positiv del av Neos liv. 

Vi har däremot flera osunda vanor i vår familj - och då pratar jag inte om en sund vecka med ett fredagsmys som innehåller en påse chips och en normalstor godispåse att dela på i familjen. Den dimensionen är okej och ger en extra krydda i livet, tycker jag. 

Min man röker och själv dricker jag alldeles för mycket Pepsi Max. Att Neo växer upp och ""normaliserar"" detta sitt liv eftersom han har det omkring sig hela tiden är oansvarigt och hänsynslöst av oss föräldrar. Och ändå fortsätter vi..... Suck!! 

Men det är i alla fall inte för sent och tack gode Gud för det för nu måste vi snart ta itu med det här! Puh!!! 


Ensam på gymmet! ❤️💪🙏

Passade på att köra både ben och överkropp idag. Lite segt var det. Men så har jag tränat fem dagar i rad också så en vilodag imorgon är på sin plats! 🙏❤️Farliga människor

Jag tycker det är spännande (och skrämmande!) att betrakta hur människor interagerar med varandra i vardagen. Oftast tycker jag folk rent allmänt fungerar på ett logiskt sätt med vettiga värderingar, man reflekterar över vad som är rätt eller fel, agerar efter det och försöker leva ett så bra och friktionsfritt liv som möjligt.

Men ibland märker jag att rädsla styr människor i alla möjliga sammanhang. När en grupp människor reagerar och agerar helt absurt pga vad en eller flera auktoritära psykopater har bestämt ska vara de sociala normerna i ett visst socialt sammanhang, är ett sådant exempel.

Att man pga detta så att säga VÄLJER att se olika scenarier ur EN synvinkel skapad av en psykopat eftersom allt annat är skrämmande och farligt. Detta får mig nästan att spy! När människor som ska vara "experter" på konflikthantering själva blir rädda för psykopaten och väljer att inte gå in i en konflikt med dessa, så har man ju någonstans misslyckats ganska så katastrofalt.

Jag lägger ingen skuld i de människor som försöker ducka från psykopaten, men det är beklagligt att man inte har kommit längre än att man kan "se igenom" den auktoritet som många psykopater bär med sig i konflikter - att bara för att någon LÅTER övertygande - så är det psykopaten säger alltid rätt!?

När folk har ett behov av att idealisera människor för att känna sig trygga, så tappar de bort sig själva, tror jag. Man glömmer att syna bakom fasaden - eller så vågar man inte.

Ja ja.... nu ska jag sluta att spy galla. Jag vet att många säkert undrar vad i herrans namn hon pratar om. Jag är bara så innerligt trött på den okunskap som finns i världen och de psykopater som styr vårt medvetande! Trött på att se på och se rädsla i människors ansikten!

En "mor och son-helg"! ❤️❤️❤️

Vi har haft en riktigt mysig helg jag och Neo, med små medel! Jonas har jobbat och därför passade vi på att ha det riktigt mysigt tillsammans! En tur till Vattenpalatset fick det bli! ❤️
Så klart valde han den största glassen! 😂❤️
Vi tog tillvara på de fina dagarna! ❤️ Mycket strandtennis på gräsmattan har det blivit!
Mindre roligt var kanske att följa med morsan till gymmet, men lite tråkigt får man väl ha ibland. 😂❤️
En sväng till Aqua blå här i stan fick det bli. Och VILKEN lycka när han får en gratis kexchoklad av några representanter från ett företag som gjorde PR för sina tjänster! 😂❤️

RSS 2.0