Nu ska pengar samlas in till laget!

Jahap.... då var det bara att börj baka då...utöver de lotter som sålts och allt arbete vi föräldrar förväntas hjälpa till med då! 😃💪🏒🥅💪❤️🙏❤️ (null)

(null)


Foton tagna av Proffs-fotografer!

(null)

(null)


Halloween-disco med klasskompisar! 😂❤️

(null)


Chins!

Skriv inläggstext 

- Chins! 💪❤️😅

Gymlife! ❤️🙏🚴‍♀️🏋️‍♀️🤸‍♀️

Skriv inläggstext 

5:e dagen i rad, nära 2h spinning och crosstrainer samt styrketräning!

Att lämna ut sig själv

Det är lite kusligt det här... Man lämnar ofta ut sig själv i en blogg. Praktiskt taget ALLT kan användas och utnyttjas för att såra på olika sätt. Är det då värt det? Tja, jag tycker det.... Inte bara för min egen del...

Denna blogg tänker jag ju tillägna min son... Dels som ett minne från mig, men också en version av hans barndom, tolkad av mig.

Det är så gott som uppenbart att jag bär på en enorm längtan efter upprättelse av den roll jag blev tillägnad som mobbad när jag var barn. Det märks i väldigt mycket jag gör och framhäver i mitt liv.

Ett bra exempel är min träning.... Varför sliter jag så himla mycket? Varför har jag koll på varenda kalori jag stoppar i mig? Varför har jag ett behov av att kontrollera mig själv så till den milda grad?

Kanske.... eftersom jag ofta känner mig oerhört maktlös i vissa situationer. Så fort jag känner igen en händelse som går att tolka utifrån mitt förflutna - som väcker rädsla, ångest, skräck och ilska - en vrede skapad av en flicka som blivit kränkt otaliga gånger som barn, så har jag många gånger analyserat och tolkat händelser efter en färdig karta - som dessvärre inte alltid är så nyanserad - mentaliserande..Tyvärr är det omedvetna tidlöst och en händelse skapad i min barndom, kan ofta påverka mig än idag, även om den inte på långa vägar borde vara lika farlig för mig idag som den var då.

Dessutom är gymmet min fristad. Jag vet att DÄR, är jag stark! Jag är rädd i konflikter, rädd när någon är arg på mig, rädd för att inte bli/vara älskad, rädd för att bli övergiven, rädd för att förlora allt jag har. Men på gymmet....där vet jag hur man gör, där kan jag alla regler, där kan jag prestera.... så in i helvete!!

Om ungefär en månad, så kommer en gammal klass"kompis" till trafikskolan där jag jobbar. Hennes barn ska ta körkort och de ska tillsammans gå en Handledarkurs hos oss. Hur jag ska hantera det här korta mötet, påverkar mig redan nu.... Ska jag ta en sup innan?? Benzo?? (självklart INTE!)... ska jag säga något om det hon gjorde mot mig? KAN jag göra det? Jag måste ju fortsätta vara professionell. Trafikskolan ska inte påverkas av mitt förflutna på detta sätt.

Alla dessa ärr, spår som påverkar mig än idag - hur många timmars terapi jag än unnar mig! Sår i själen, kanske man kan säga. Jag har mängder av verktyg att hantera olika situationer på. Men rädslan finns där ofta ändå... Och den kanske måste få finnas där... så länge min kropp fortfarande tror att den behövs!

Och så länge fortsätter jag prestera - eftersom jag inte ännu lärt mig älska mig själv som jag ÄR.


Tränar hårdare än på mycket länge!

Skriv inläggstext 

Nästa månad ska jag träffa en av de människor som skadade mig som mest när jag var barn. Hon var själv barn då. Nu är vi vuxna. Kan jag förlåta henne? Tyvärr ja....lättare än jag förlåter mig själv för att jag lät henne skada mig. Det är inget möte arrangerat för att försonas eller prata om det förflutna. Det är ett möte i jobbet. Förmodligen kommer vi knappt säga hej till varann. Om det kommer påverka mig? Vet inte....men det hon och flera andra gjorde mot mig i flera år HAR påverkat mig på många sätt. De flesta är inga sätt som gynnar mig....utom ett... Jag har en drivkraft som är få förunnad! Tänker jag att jag ska göra något så finns det få saker som stoppar mig. Denna vecka har jag kört spinning och crosstrainer i nästan 2h varje dag. Det kanske låter ytligt och dumt. Men för mig är det jätte viktigt! På gymmet känner jag mig hel, värdefull och stark. Jag vet att DÄR är det inte många som är starkare än mig. Om det gör mig svag och utlämnande...so be it!
Cykel-lår! 😂😂😂😂😂😂
14,5 år gammal! Inte ett grått hårstrå! Inga stela leder över huvud taget! Trött? Ja! Starr och dålig hörsel? Ja visst! Livslust? Ooooh ja! ❤️❤️❤️

RSS 2.0