Hård träning, Smulan dejtar en vild katthane och Neo lirar gura ❤️🙏🎸🏋️‍♂️

(null)

Trött efter 60 minuter på Wattbiken. 

(null)

Efter 60 minuter Watbiking! 😂😂😂 (har INTE kissat på mig!)

(null)

En glad lirare! ❤️❤️❤️

(null)

Smulan och hennes fina friare ❤️

Neo skrämmer morsan! 😂❤️

https://youtu.be/TZyup8_5l28


KOLLA LÄNKEN för ett gott skratt! 😂😂😂

När man tränar 6-7 dagar i veckan 1-2 h per dag....

Frukost 

Två pågenlimpa-skivor.

4 tjocka skivor Guoda ost

Te, socker, mjölk 


Lunch 

Thai - kyckling, vaxbönor, jordnötssås

Pasta

Banan


Mellis

Propud chokladpudding med lite müssli

Propud chokladdryck 


Middag

8 skivor Sportknäcke 

4 tjocka skivor Guoda ost

Två royal gala äpplen 

En banan 


Kväll

Ett helt paket Friggs Majskakor 130 gram 

Mjölk 


Totalt ca 3000 kcal En ny version av V är på väg!!

Ja om man frågar dagens ungdom så är det nog inte många som förstår vad jag pratar om. Men OJ vad jag ÄLSKAR den 80-talsserien! 

I stora drag så handlar den om ett gäng rymdvarelser, ledda av den listiga Diana, som kommer i jättelika rymdskepp, placerade över vår Jord. 

Hela storyn är så oerhört genomtänkt och trovärdig i sin fantasieggande handling! Innanför deras mänskliga skinn, döljer sig deras sanna utseende. De har länge studerat vår planet och deras avsikter är allt annat än goda!

Man sugs in i handlingen, suktar så innerligt efter mer och mer information om "besökarna"! Vilka är de, vart kommer de ifrån? Hur lever de i samhällen som "rovdjur" utan den sociala betydelse som mat har för oss? Hur uppfostrar de sina barn? Hur förökar de sig? Går de yngre i någon form av skola, likt våra barn? Jag äääääääälskar att man får reda på mer och mer allt eftersom serien fortlöper. Hur ser deras anatomi ut???

Känslan av att detta skulle kunna vara en verklighet, känns så vansinnigt spännande!!!

Att originalförfattaren Kenneth Johnson ska vara med och bestämma, gör mig lyrisk! Att det dessut (null)

om är ett mångmiljonprojekt med hög prioritet i Hollywood, känns fantastiskt!!! 

Läs själv om du/ni kommer ihåg denna underbara teveserie!! 

http://www.digitalspy.com/tv/ustv/news/a849489/cult-80s-series-v-big-budget-movie/

Nöjd tant!

(null)

Rätt kvickt var det väl ändå... 36km/h i 60 minuter på Wattbiken idag, ja då skryter hon tanten och ger sig själv en klapp på axeln! Fy f-n vad jag är bra!! ❤️😜🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️Tanten har drabbats av en ”välfärdssjukdom”....

(null)

Idag spenderade jag en stor del av förmiddagen på Vårdcentralen. Anledningen är att jag sen drygt 1 vecka haft molande tryck/värk vid nedersta, högra revbenet. 

Ni som är pålästa, fattar ju säkert att det handlar om Gallsten. Detta drabbar främst överviktiga kvinnor över 40. Kvinna ja, över 40 ja....men överviktig? 🤔🧐😀

En läkare förklarade för mig att det finns en variant som är starkt ärftlig och då spelar vikten ingen roll. Min mamma hade det, vet jag. 

Därför är nu mina räder i choklad-skafferiet nu ett minne blott! (Hur ska jag överleva!! 😩❤️) 

Samtidigt med värken så har jag varit riktigt rutten i magen...och tydligen så att det är helt ordagrant rätt!! För när en sten hindrar gallan att sippra ut i maten, så ruttnar maten i tarmarna!! 

Dessutom är det vanligt med illamående och kräkningar. Inte sååå kul för en Emetofob att höra!!! 

Inte verkar stenarna kunna bli mindre heller. Man ska utesluta en viss mat och lägga till en annan. Kolesterolrik mat och svårsmält mat går bort! 

Och mina älskade äpplen kan jag nu bara äta i äppelpajer!

Men men...det finns ju så klart de som har det värre! Utöver detta, så har jag nog en rätt bra hälsa! Och det är jag väldigt tacksam för så klart! 😊❤️😊❤️😊❤️


Nya livsstilen!

(null)

(null)

Jag har varit tungt beroende av en dryck i flera månader och år. Pepsi Max, heter den och den skulle ju vara helt ofarlig att inta, hette det... 

Men med magkatarr och "allergi mot stress", som en läkare uttryckte att jag har, så är väl kanske inte kombinationen kolsyra och koffein den ultimata kombinationen. 

Jag har dessutom frossat - och då menar jag verkligen FROSSAT - i godis på helgerna. Eftersom jag tränar 6-7 dagar i veckan på riktigt tuff nivå, så är livsstilen direkt skadlig med dålig återhämtning som följd. 

Jag har kommit till en gräns, kan man säga. Och jag tror att OM jag ska kunna nå större mål på Wattbiken så måste jag ändra min livsstil en hel del. 

Detta började jag med igår. Och hej och hå vilken huvudvärk jag haft! Men magen har sannerligen genast reagerat positivt! Mitt mål är att kanske kunna minska mina doser i medicin om jag lever bättre. 

Som vanligt så är jag ju "all in" när det gäller i princip ALLT jag tar mig för. Därför inser jag att det inte får bli extremt åt något håll. 

Neo kommer få en bättre förebild och bättre mat. Han tränar ju faktiskt minst lika mycket som sin mor! 

Och förhoppningsvis får han en mer sund och sann bild av vad som är en "portion" av onyttigheter som godis och glass etc. För att inte tala om Pepsin!!.... 😔❤️🙏

Nåväl. Nu ska här jobbas på moderskapet och försöka göra det som faktiskt formar honom mest i livet - hur jag lever, hur jag tar hand om mig själv, vilka värderingar jag för vidare och vilka prioriteringar jag har.... se you guys! ❤️

RSS 2.0