Hemmagjord Chili con Carne

Själv åt jag denna rätt helt utan ris, vilket fungerar alldeles utmärkt! 


Ingredienser

1 gul lök
500 g blandfärs 
1 stor paprika
2 små färska piripiri
2 vitlöksklyftor 
Peppar
2 förpackningar med fördigförvälda bönor. (helst olika sorter och osötad)
1 förpackning krossade tomater.
1 köttbuljongtärning
2 dl grädde 



Bryn hackad lök, paprika, piripiri och köttfärs. Pressa i vitlöken, krydda med peppar och häll över avrunna bönor och tomatkross. Lägg i buljongtärning och låt puttra en stund på låg värme. Häll i grädden och låt puttra en liten stund till. 

Servera med ris alternativt ät den som den är! Jätte gott och jätte enkelt!!
Bon apetite! 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0