Lidköping here we come!

Idag blir det en trevlig tur till Lidköping, hade vi tänkt. Det är en mysig stad och väl värd att kika lite närmare på.
Hoppas bara regnet vill hålla sig på avstånd. Hoppas innerligt slippa få användning för vårt minst sagt bökiga paraply. Men men... Man kan ju hålla tummarna i alla fall. :)

Nästa vecka blir nog lite händelserik, tror jag. På måndagen kommer Neo få träffa sina kusiner. Kanske även sin moster också. Det ska bli roligt. Onsdagen blir lite jobbigare kan man nog lugnt säga. Men det är inte en dag jag vill missa hur som helst. Min syster, bror, far och jag ska utse sten till mammas grav. Därefter ska mina syskon och jag vara med när de gräver ner mammas urna. Det känns som ett sista farväl till mamma. :/

Roligare blir det på lördagen då det förhoppningsvis - om vi kan få ihop alla i tjejgänget - ska ha lite kalas här hos mig. Jeanette fyller den dagen och själv tänkte jag ha ett lite senare kalas, så vi slår ihop våra födelsedagskalas och bjuder tjejgänget på lite mat hemma hos mig. Men det är inte helt säkert att alla får barnvakt etc så vi får se hur det går. Man vill ju att alla ska ha möjlighet att vara med. Men det löser sig nog. :)

Nu är Neo inte glad alls längre. Förmodligen dags för en liten siesta så här på förmiddagen. Vi får se. Skriver snart igen. Hej så länge!

Neos mat denna dag


Lite regn... och lite mer regn... och så ytterligare lite mer regn... :)

Å så kul - regn igen. Kanske inte. Men vad passar bättre att göra när det regnar än att mysa i soffan med en bra film och lite godis. Det är väl förvisso inte fullt så enkelt när man har en liten knatte på snart 9 månader. Det blir några stopp på vägen och lite bus och lek får liksom ingå i det hela. Men vad gör väl det. :)

Igår var Neos halvsyster Nathalie här. Jonas har en dotter som är 20 år (japp, du läste rätt). Själv är han 40 om någon undrade. :) Hon och Neos farmor och farbror kom på besök. Trevligt minsann med avbrott i regnet och alla hushållsgöromål.

I förrgår var vi däremot hos mina släktingar. Min syster och sambo har precis köpt hus utanför Alingsås. Det ligger en bit ut på landet och i förrgår fick vi prova att köra deras nyinköpta fyrhjuling. Roligt minsann! Det vill jag lova. Kanske inte det mest användbara att köpa om man bor i stan så jag fick passa på att "testa" den lite hemma hos dem.

Nu ligger Neo och vilar i sin säng. Egentligen är det dags för mat men han får sova lite till, tänkte jag. :) Ska hur som helst gör i ordning maten. Kulinarisk upplevelse av Semper blir det denna gång. Försöker mixa hemlagat med burkar. Han ska ju ha två lagade mål mat varje dag och det är ibland lite marigt att lösa med tid. Så det är tur att burkarna finns att köpa. Nam nam, tycker i alla fall Neo att det är. :)

Världens underbaraste son!


Stolta föräldrar


Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Jag heter Johanna, är 35 år gammal och bor i Vänersborg. Jag bor tillsammans med min sambo, vår snart 9 månader gamla son och hund i en liten röd villa med vita knutar i centrala stan. Min sambo heter Jonas, vår son heter Neo och vår hund heter Aslan. Vi har bott i huset i snart 2 år och vi trivs jätte bra.

För ungefär två månader sen så dog min mamma, bara 58 år gammal i cancer. Begravningen är avklarad och vi försöker så sakteliga gå vidare och anpassa oss till den nya situationen. Samtidigt har vi så klart jätte roligt i vardagen - hur kan man inte ha roligt när man har en underbar liten kille på snart 9 månader? :)

Jag kommer skriva i den här bloggen när jag tycker att jag har något roligt eller intressant att berätta och då och då kanske jag lägger upp ett foto eller två. Skriv gärna till mig om det är något du undrar över!

Kramis!


RSS 2.0