Så hör kul kan man ha det medan mamma och pappa pratar med förskolefröken och logoped! 😂😃
Blåbärsääät...plockarn! 😂😃
"Bara" att börja rensa då! 😃😖
Första ggn!!! ❤️❤️❤️
Lite saft efter en låååång cykeltur med morsan! 😃
En gubbe OCH Neos första bokstav! 😂😂😂
Japp! Så här ser det ut efter bara några minuter!! 😂😂 En timme senare finns det nästan inget som inte undersökts nooooga! 😂😂

En konversation mellan två underbara barn ❤️ Nästan fööör gulligt! 😃

Neo: du får låna vad du vill! (I Neos rum)
Eddie: jag lånar traktorn
...Neo slår sig.
Eddie: snälla gråt inte! Har du ont?
Neo (gråter): jag vill krama mamma.
...Eddie kommer ner till mig.
Eddie: Neos mamma?
Jag: slog Neo sig?
Eddie: ja och nu vill han krama sin mamma.
...jag går upp till Neo och Eddie hänger med.
...Neo gråter och får kramas i knät en liten stund.
Eddie: är du inte ledsen längre?
Neo: nej nu vill jag leka med Eddie mamma så du får gå!
...jag ler och går ner igen.
Neo: du är min bästa kompis Eddie.
Eddie: å du är min!
❤️❤️❤️

Vår lille fotbollsspelare trotsade regnet för att få lira lite och gjorde som läraren sa (nästan!) hela tiden!! 😂😂😂😂
Frasse hemma igen! ❤️

Man borde väl ha vant sig vid att han ger sig iväg på längre äventyr vid det här laget men jag blir lika orolig varje gång!! Denna gång var han borta i fyra dygn!! En myyyycket hungrig katt fullständigt kastade i sig maten så fort han kom innanför dörren! Lite extra fick han också (och Aslan). Lite kyckling, kött och ägg blev det också! 😃❤️


Nya benskydd och kläder inhandlade enligt "order" från Fotbollslekis! 😃 Invigdes i en match mot morsan på gräsmattan! 😂😃
En aaaalldeles för fin present från kompisen!!! ❤️Idag kom bästa kompisen Eddie hem till oss med en överraskning utan dess like!! Hans pappa är dataexpert och hade skaffat en dator till Neo som han fyllt med spel och filmer mm mm mm på!! Sen satt han och visade oss och Neo hur man gör!! Han hade dessutom gjort den barnsäker och lösenordsskyddat den!
Jisses!! 😃

Valvaka och fotboll!

Idag har vi hunnit med att rösta, Neos fotboll samt fixa valvakemys inför kvällen!
På menyn har varit varma mackor med kantareller och marängsuisse till efterrätt! Smaskens! 😁😄
Nu hoppas vi på regeringsskifte! 😃

Singstar!! 😃
❤️❤️❤️
Underbara vänner!! ❤️
Hundpromenad! ❤️
Svampfrossa!! 😃


4 sorter plockade hittills! 😃 
Kantareller
Trattisar
Karl Johan
Taggsvamp
Dubbeldäckare! 😂😂😂


Morgonsmoothie!Recept (2 vuxna och 1 barn)

Vaniljyoghurt efter smak
1 näve frysta blåbär
1 näve frysta hallon
2 mogna persikor (oskalade)
1 bananTvå snickare tar itu med legoplattan! 😃
Mässa!

Igår var jag och mina vänner på Hälsomässan i Göteborg. Vi provade på alla möjliga behandlingar och lyssnade framför allt på Terry Evans men även andra medium. 

Jag sökte sen upp Terry när han inte hade så mycket folk omkring sig och hälsade. Då frågade han mig om min mamma gått bort efter lång tids sjukdom och gått bort på sjukhus? Han sa han att min mamma hälsar att jag inte ska vara ledsen för att avskedet inte blev som jag önskat. (!) Han berättade att hon var en rättskaffens kvinna. Hon spelade inga spel och var hon arg så var hon arg men aldrig särskilt länge. Han berättade också att hon hälsar på mig ibland och några av de "känningar" jag själv varit med om, har varit hon. Dock långt ifrån alla.

Sen sa han iofs att jag egentligen ska ha ett barn till. Hm... Där är nog jag och Jonas ganska överens om att vi är nöjda med vår kronjuvel! Ha ha!! Men man vet ju aldrig! 😃

Vi åt god entrecote på en bra restaurang och köpte bla signerad bok av Terry Evans.

Märkte snabbt dock att det trots allt är en kommersiell verksamhet alla driver. Man vill så klart tjäna pengar och med det i baktanken, så kan man ganska snabbt se rätt många som är mindre seriösa. 

Jag har själv en teori om att även de mest öppna medium har gränser och att alla människor inte ger lika mycket information. Men säljer man något så vill ju kunden ha något för pengarna. Detta kan ju tror jag, lätt göra att man som medium "brer på" med sådant man egentligen inte ser. Då kanske några saker stämmer medan andra är rena fantasier och är man då skeptiker så ser man "framgångarna" mer som "tur". 

Samtidigt så tror jag det finns väääääldigt många som lever på att lura människor. 

Jag var även på gruppseans med Europas 11 graderade bästa medium Ylva Trollstierna. Hon berättade - det jag redan anat efter mina egna upplevelser - att vi alla är mediala! Hon beskrev det lite annorlunda än jag gör. Jag beskriver det ju som att hitta "rätta frekvensen" eftersom det är så himla snarlikt det man kallar egna tankar etc, utom de rent fysiska upplevelserna då så klart!! 

Hon förklarade att vi alla har fått föreställningen att det är jätte stora händelser handlar om, att saker ska flyga, man ska höra andras tankar osv. Men om man är inställd på att händelserna knappt är märkbara men ändå klart går att utesluta från naturliga förklaringar, så har man kommit rätt. 
Det är jag idag helt säker på att jag gjort nu. 

Man märker dem inte över huvud taget om man inte känner till frekvensen, är jag helt säker på!! Jag inser idag att jag alltid haft den där intuitionen/känsligheten eller vad man ska kalla det. Men allt eftersom jag börjat "se den" så har jag börjat se mer och mer. 

Vart detta kommer sluta vet jag inte än. Jag vet iaf att jag inte kommer jobba med det eller så. Men jag hoppas så klart att jag utvecklar förmågan för att kunna utvecklas mer som människa! 😊


Lite entrecote och pommes frites mellan föreläsningarna! 😃
Hälsa- och Livsstilsmässa i Göteborg! 😃
Karl Johan!! 😃
Sååååå jäää-la bra!!!
Tanten spänner musklerna! 😂
Ve dig Jantelag och lagen om "måste-vara-tråkig-efter-30"!! Nu ska tanten synas på gymmet!! 😄
RSS 2.0