Pappas favoritdrycks logga på huvudet!

Jag och Neo var på Ica härom dagen. Vi gick förbi alla drickor och Neo fick syn på alla stora Cola-flaskor. Då skiner han upp, tar sitt knubbiga lilla finger, pekar och säger: "Pappas!!" högt och ljudligt i butiken.


Gastroskopi!!!

Jag kan med lätthet skriva att natten till idag inte innehöll mycket sömn. NOLL timmars sömn faktiskt - MED sömntabletter. Då kan man ju få ett hum om hur rädd jag var/ÄR!!

Hade såååå gärna skrivit att "Äsch!! Min Emetofobi är botad - det där var ju inte så farligt!!"....men det kan jag inte göra för då ljuger jag. Det var fruktansvärt!

Känslan av alla kräkreflexer var hemska i sig men paniken av att känna den (5m grova - kändes det som!) grova slangen längs hela svalget och veta att hur mycket min kropp än försöker spy upp den så kan jag varken svälja eller få upp den. Deeet var en fruktansvärd känsla!

Som väl var så fanns där inget synligt sår. Varken i mage eller tolvfingertarm. Men man tog flera prover och jag var allt för upptagen med mina kräkreflexer för att kunna lyssna på vad de sa. De berättade också att jag har bråck på min magmun, vilket i sig kan orsaka en hel del obehag.

Nu sitter jag iaf med min lille kille i soffan och tar det lugnt efter en busjakt där vi lekte tiger och byte. (gissa vem som var tigern!? Ha ha!)

For till Mellerud i lördags och träffade fam Natasza. Jätte trevligt och det är lite kul att våra söner - peppar peppar - har så roligt ihop och har börjat lära känna varann på riktigt!

På söndagen for vi till Hunnebo och hjälpte - tillsammans med min syster och hennes familj - vår far med båten. Sen åt vi god middag på Bella Gästis och eftersom jag hitta ett hårstrå i maten så slapp jag betala! Vill tillägga att jag var jääätte hungrig så jag åt upp det ändå efter att ha pillat bort hårstråt! Ha ha!

Imorgon far jag och Neo till Mellerud igen. Vi ska träffa Natasza och Jeanette mfl på Öppna Förskolan där och sen far vi hem till Jeanette dit Camilla förhoppningsvis också kommer sen!

Nu ska jag försöka vila min lilla mage. Oron över Gastroskopin har satt igång magkatarren igen. Har uppenbarligen en superkänslig kropp för tillfället! Hoppas bara att det verkligen ÄR tillfälligt!!


Påskafton!


En mysig Påsk!

Det har varit en riktigt mysig Påsk i år. :) På Långfredagen for vi till min syster och hennes familj i Alingsås. Vi bjöds på fyllda ägghalvor, lax och själv hade jag med mig en Pavlova till efterrätt.

På Påskafton for vi hem till min mormor i Lysekil. Min moster Annsofie med familj, pappa och bror kom också dit och vi fick våfflor först, lite senare en riktig Påskmiddag med Janson, köttbullar, sill och bröd. Till efterrätt fick vi Pinocciotårta och däremellan, massor av godis.

Neo fick två påskägg. Ett av min moster och ännu ett av min mormor. Och han hade vansinnigt roligt när han lekte med dem allihop!

Efter våfflorna var vi så mätta att vi var tvungna att ta en promenad. Längs promenaden, låg en stor damm där två Svanar simmade tillsammans. Jag lyckades ta några riktigt fina foton på nära håll. Svanarna var inte direkt skygga. :)

En på det hela taget riktigt mysig Påskafton! :)


Vackert par längs Påskaftons promenad


Påskgubben rastar Aslan


Påskgubben på Långfredagen


En kärring och en Påsk"gubbe"! :)


RSS 2.0