Flickan

Ja jag förstår att detta kan bli tjatigt att läsa om, men jag känner att jag måste göra något för familjen som förlorade sin dotter/syster. Jag ska köpa en bukett blommor i alla fall och beklaga. En ganska ynklig hjälp...Det finns ju inget som kan få flickan tillbaka. Hennes ansikte förföljer mig! Den fina klänningen hon hade på sig, med vitrosa tights under. Hennes långa mörka hår! Precis lika stor som Neo! 💗💗💗💗💗

En bästis-tripp till Göteborg med Canilla

Botaniska trädgården 💗


Lite picknick längs vägen 💗 


Vila fötterna fick vi ju göra ibland också! 


Och vi tittade på riktigt vackra Karpar! 

...medan far och son hade en dag tillsammans med x antal glassar, x antal timmar framför teven och ett larm som gick när fadern i huset skulle steka blodpudding. 😀 Men de hade helt klart haft det bra...Och det är ju huvudsaken! 💗


Den lilla flickan

Idag fick jag reda på hur det gick för den lilla flickan som fick hjärtstopp utanför Grill-ivar inne i stan på Midsommarafton. 

Att se ett litet barn dö framför sina ögon när man har en liten son som är exakt lika gammal bredvid sig, är en upplevelse som jag kommer bära med mig resten av mitt liv.

Flickan dog nämligen. Inga återupplivningsförsök lyckades. Jag kan bara hoppas att mamman och systern får det stöd de behöver för att kunna gå vidare. 

Flickan hade ramlat och slagit i magen dagen innan och svimmat i samband med det. Hon hade klagat på magont dagen efter och mamman tog med sig flickan till ägaren av Grill-ivar eftersom hon inte kan svenska och ville ha råd av honom om vad hon skulle göra. Tyvärr kontaktade hon inte sjukvården direkt på morgonen då flickan mådde riktigt dåligt och detta kommer nog följa med henne genom livet eftersom flickan förmodligen hade överlevt då. 

Detta är så fruktansvärt att jag inte riktigt helt kan släppa flickan ur mina tankar. En stor eloge till er som jobbar inom vården som jobbar med barn och ser sådant här dagligen!! Jag vet nu att jag aldrig skulle klara ett sådant jobb. Vilken styrka och vilket mod ni måste ha som vågar se detta dagligen. Vattenpalatset var stängt, vad gör man då...jo man drar till Burger King, Leklandet, nya lekparken i stan och avslutar med fika hemma hos oss i störtskur under tak på vår uteplats! kort sagt en händelserik dag 😊

Midsommar!💗🍓


Man ska vara tacksam för det man har i livet och just idag är jag extra tacksam för att jag har (peppar peppar) en frisk son!!!! 💗💗💗


Tre busungar! 💗Märklig midsommar

Gårdagen var full av kontraster. Den började på ett väldigt intensivt känslomässigt sätt. Jag får förklara...

Jag och Neo cyklade in till stan för att leka lite i den nya lekparken innan vi skulle cykla hem igen och förbereda inför att gästerna skulle komma.

På lekparken var det ganska så tomt. Det var fortfarande tidig morgon. Då kommer en mamma med två döttrar gående. Ena dottern faller plötsligt ihop på torget, utanför en av torgets två korvkioskar. Ett par cyklister som sett vad som hänt, inleder omedelbart HLR eftersom flickan fått hjärtstopp.

En semestrande läkare och polis råkar vara i närheten och snart har läkaren tagit över HLR. Man ringer ambulans och fyra män masserar försiktigt flickans händer och fötter.

Mamman står bredvid flickan och ser otroligt chockad ut. Hon börjar utstöta ljud och skakar i hela kroppen. Hon säger sin dotters namn om och om igen och tar i hennes hand.

Nu blev det för mycket för mig. Jag rusade fram och kramade om mamman. Hon höll krampaktigt fast mina armar runt sig och grät.

Efter cirka 20 minuters HLR, så kommer första ambulansen. De ger henne adrenalin och elchocker. Hjärtat startar ännu inte. Tiden går. 30 minuter efter att flickan ramlat ihop, har ännu två ambulanser anlänt och man beslutar att ta med flickan till sjukhuset. Mamman får åka en annan ambulans.

Jag och Neo gick bara en kort sväng tillbaka till lekparken och sen cyklade vi hem. Jag behövde luft och mådde själv så himla dåligt. Detta kommer följa med mig resten av mitt liv! Flickan var 5 år, precis lika gammal som Neo!

Efter att ha förberett inför midsommarfirande, så anlände våra vänner. Det blev en jätte trevlig och fin kväll med på tok för mycket rödvin för min del!

Men dagen präglades av tankar på flickan och hennes familj och jag hoppas som sagt av hela mitt hjärta att allt har gått bra!!

Lite summering av senaste veckan 😊


Vi cyklar till Förskolan ett tag till men snart är det sommarlov! 😊💗


Ett besök på Skrotnisses Lekpark 😊💗


Vänersborg har också fått en ny Lekpark och äta glass är jätte skoj mellan turerna på studsmattan! 😊💗 

Lite trevligt samkväm med vännerna, skadar inte ibland! 😊
Förlovningsringen upphittad i lakritskaka hemma hos familjen Grammann!! 😂😂😂💗💗


Konditionsträning ger resultat! 😁 😘💪

Trött tant efter hårt träningspass 😁


RSS 2.0