Mysig dag med vännerna

Den här dagen har varit riktigt mysig! For till Mellerud, en bra bit utanför på vischan till ett ställe som heter Hamrane. Där ute har de ett fik, som (märkligt nog verkar vara vinstdrivande trots läget) är jätte mysigt! Väl värt att besöka. Klengås, serverar de där. En smörgås, kan man kanske säga att det är. Och man får dricka och äta hur mycket man vill - tills man är mätt. :)

Jag träffade Camilla och Jeanette där. Natasza var på väg till Polen för att hälsa på sin mamma. Lite trist att hon inte kunde vara med, men jätte trevligt ändå!! (som det alltid är när vi tjejer träffas!)

Idag vart det mycket djupa ämnen på vårt snack-schema. En fråga som väcktes var Om all orsak har en verkan, varför skulle det i så fall inte finnas ett logiskt svar (och en fortsättning) på "efter livet"? Andra ämnen var (så klart) karlar och barn. Två ämnen som vi av någon anledning inte verkar få nog av, år efter år. *skratt*

Imorgon ska Jonas, Neo, Jonas mamma och bror och jag, åka till Ikea. Dags att barnsäkra hemmet på allvar, har vi märkt. Vår son är mer mobil än någonsin nu och har börjat utmana livet mer än lovligt mycket. Så Nu ska har handlas säkerhet till hemmet. ;)

Nu är det snart dags att lägga min lille kille - Neo alltså, inte Jonas om någon trodde det. *fniss* Hörs snart igen!
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0