En jätte mysig Julafton! ❤️

Vilken mysig Julafton det blev! Vi for först hem till Jonas mamma dit även Jonas bror kommit för att fira Jul. Senare åkte vi hem och åt julmiddag som blev riktigt lyckad om jag får säga det själv! Ha ha!! :D

På menyn stod:
Jansson
Prinskorv
Köttbullar
Sill
Brysselkål
Rödkål
Rödbetssallad
Julskinka
Mixad sallad

Vi fortsatte med världens enklaste och vansinnigt goda Ris a la Malta! 

Recept:
En liten tub färdig risgrynsgröt
2 dl hårt vispad grädde
2 burkar inlagda mandariner
2-3 msk socker
2 tsk vanilj

Vi fortsatte med hemmagjorda pepparkakor, nougat, Rocky road, julpolkagriskola Samt en köpt Aladdin och en köpt Paradis. Jesus vad mätta vi är nu!!! Ha ha!!! 

Självklart kom det så till slut även en tomte! Neo var överlycklig och berättade för tomten att han redan fått en robotbil av sin farmor (farmor=tomten) som han tyckte mycket om. :) Många klappar blev det i alla fall, tack och lov! :)

Dagarna som följer blir roliga. Jag ska träffa lite vänner med Neo medan Jonas jobbar och sliter. På lördag kommer vänner hem till oss samt Jonas bror och så ska vi ha Bilbo-maraton tillsammans hela dagen, äta riktigt onyttig mat (pizza) och godis för att dagen efter följa upp med bio tillsammans för att se nya filmen. Riktigt kul!! 

Tänkte försöka klämma in lite träning också hur nu det ska gå till! Huuuu!! 😃 

Utöver det får ju Neo skjutsas till sina kompisar och morgondagen har jag tänkt viga åt att leka lite med hans grejer/pyssel osv... Blir mysigt!

Nu ska här sovas! Det behövs efter denna dag!! 

God fortsättning på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0